Inspirationsdag om Boformer i forandringer

 

Inspirationsdag fredag den 8. november 2019

Kl. 09,00 - 15,00 i Indre Missions Hus,
Korskærvej 25, 7000 Fredericia.

Program Kl. 09,00: Der er kaffe på kanden.

Kl. 09,15: Velkomst og indledning ved Bjarne Hvidberg.

Kl. 09,25: Tankerne bag inspirationsdagen, præsentation af deltagere og oplægsholdere.

Kl. 09,45: Foredrag ved fremtidsforsker Birthe Linddal Jeppesen: "Hvordan ønsker vi at bo og have fællesskab"? Strømninger og udviklinger i vores samfund.

Kl. 12,00: Frokost

Kl. 13,00: Oplæg ved foredragsholder og iværksætter Frederik Svinth: "Når holdninger og ideer bliver til praktisk hverdag"!

Kl. 14,30: Opsamling af dagens indtryk ved Bjarne Hvidberg. Der serveres kaffe.

Målgruppe: Alle som går med tanker om, hvordan vi ønsker at bo når sociale begivenheder indtræffer f. eks. går fra arbejdsmarkedet. 

Formål: Få viden om, hvad der rører sig i vores tid og nærmeste fremtid, om fællesskaber og boformer. Få inspiration til at tænke bofællesskaber og levevis. Er der strømninger, der udfordrer Indre Mission på vore grundholdninger? Er der oplagte muligheder for IM’s arbejde, som vi ikke har fået øje på endnu? Vil fællesskaberne fungere anderledes fremover?
Hvorfor dukker der så mange bofællesskaber op i tiden?

Pris for hele programmet: kr. 200,00 pr. person. Tilmelding senest den 1. november 2019. Noter hvis der er hensyn til maden. Efterfølgende sendes en faktura.

Spørgsmål kan rettes til: koordinator for seniorarbejdet Bjarne Hvidberg. Indbydere og værter: Indre Missions Seniorteam

Præsentation af foredragsholderne:
Birthe Linddal Jeppesen

Frederik Svinth